google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените" ще съперничат на Ман Юнайтед за подписа на италианския халф

Ливърпул е един от последните клубове, които имат голям интерес към потенциалния трансфер на полузащитника на Интер – Николо Барела, който е желан от доста други отбори, включително и Манчестър Юнайтед.

Италианският национал е играч от световна класа и несъмнено ще направи Ливърпул по-силен отбор. “Червените” имат интерес да привлекат Барела, който е оценяван на 90 млн. евро. Тимът от ‘Анфийлд’ вече похарчи много да обнови халфовата си линия, като Алексис Мак Алистър, Доминик Собослай, Райън Гравенберх и Уатару Ендо се присъединиха към тима преди малко повече от година след напусканията на Джордан Хендерсън, Фабиньо, Джеймс Милнър и Наби Кейта.

Вероятно в Ливърпул има място за Николо Барела, тъй като Тиаго Алкантара се пенсионира в края на миналия сезон, докато Къртис Джоунс и Харви Елиът не са във форма. Може ли обаче английският гранд да привлече халфа на “нерадзурите”?

Смята се, че Барела е напълно щастлив в Интер, така че трансферът няма да е лесен. Междувременно Ман Юнайтед със сигурност ще се бори да убеди Барела да се присъедини към тях точно сега, тъй като”червените дяволи” искат да се подобрят под ръководството на Ерик тен Хаг.

Друга трансферна цел на Ливърпул остава Мартин Субименди от Реал Сосиедад. Испанският халф бе близо до преминаване на “Анфийлд” през лятото, но отказа трансфера в последния момент.