Лудогорец е все по-близо до привличането на босненски национал
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Орлите" продължават със селекцията си за следващия сезон

Шампионът на България Лудогорец се приближава да привличането на опитния бранител Огнен Враньеш. Според информацията на гръцкото издание SDNA, той е избрал офертата на “орлите” пред тази на водещ отбор от Кипър. Враньеш ще премине в Разград като свободен агент и ще подпише договор за две години.

През миналия сезон Враниеш игра за Хатайспор. Той изигра 15 мача за турския тим, което е добро постижение за 33-годишен футболист. Най-добрите тимове, за които Враньеш е играл през кариерата си до момента са АЕК и Андерлехт.

Очаква се Лудогорец да завърши трансфера скоро, тъй като старши треньорът на “орлите” Ивайло Петев сам заяви, че иска да приключи с трансферите час по-скоро.

“До момента успяхме да привлечем само един играч. Бих искал да приключим селекцията час по-скоро, не е лесно да привлечеш добър играч. Ние обаче разполагаме с добри момчета. Сигурен съм, че ще бъдем по-силен отбор през новия сезон”, заяви той.

Ако Враньеш осъществи трансфера си в Лудогорец на него най-вероятно ще му се наложи да се изправи срещу Балкани (Косово), които са съперници на “орлите” в квалификациите за Лигата на конференциите. За тях Петев също се изказа много ласкаво.

“Косово като държава, национален отбор и клубен футбол, отбелязаха голям напредък през последните десет години. Миналата година играха в Лига на конференциите. Това трябва да се оцени. Наясно сме, че няма да ни бъде лесно, но нашата цел е да преодолеем този противник”, сподели той.