Лудогорец приземи Левски с победа с 1-0 в Разград
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Орлите“ вкараха късен гол, който им донесе трите точки.

Лудогорец беше разгромен от Карабах с 7-2 в Разград преди няколко дни, но въпреки това успяха да победят Левски с 1-0 и да нанесат първа загуба на „Сините“ от началото на сезона като определено това е голям удар по амбициите на столичани за титлата като се имаше предвид че очакванията бяха най-накрая за положителен резултат на Хювефарма Арена.

Домакините стартираха много силно срещата и доминираха в първите 20 минути на мача като Левски успя да създаде някои положения в края на първото полувреме.

След почивката, отново „Орлите“ имаха игрово предимство и в крайна сметка стигнаха до гол в 85тата минута като първо удариха горна греда, а в продължението на атаката Кайо Видал се разписа в 86тата минута, за да осигури трите точки за Лудогорец.

„Орлите“ имат само 3 изиграни мача от Първа лига от началото на сезона, но всички те са победи, а „Сините“ започнаха шампионата с 4 поредни победи, но първият по-сериозен тест пред Станислав Генчев не беше издържан.

Захари Стоянов спечели своя първи мач като временен наставник на отбора от Разград след като Георги Дерменджиев беше уволнен след провала в квалификационната фаза на Шампионската лига.