google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Испанският специалист иска парижани да вземат звездата на Ливърпул

ПСЖ ще направи опит да се подсили с Мохамед Салах, тъй като Луис Енрике иска египтянинът да бъде привлечен на “Парк де Пренс”, пише медията Fichajes. Звездата на Ливърпул със сигурност ще има няколко прималиви предложения, когато договорът му изтече през следващото лято. Гигантите от Лига 1 ще трябва да го убедят да премине в клуба и да представят добра оферта откъм заплата спрямо клубовете от Саудитска Арабия.

Финансовите условия за всеки играч са от съществено значение при всеки разговор за трансфер, а в случая на Мохамед Салах той все още може да изисква много висока заплата. Клубовете от Саудитската професионална лига го преследват вече две години и лятото на 2025 г., когато изтича договорът му с Ливърпул, може да бъде моментът да го привлекат в Близкия изток.

Ливърпул трябва да вземе няколко големи решения за играчи като Салах, Трент Александър-Арнолд и Върджил ван Дайк, които са с изтичащи договори. Клубът е уверен, че ще задържи поне двама от тези играчи след следващото лято. Въпреки това няма яснота относно плана им за подновяване на контрактите на звездите си.

Към Салах има огромен интерес от много отбори, като ПСЖ ще се включи в битката за подписа му. Ако Мохамед Салах реши да продължи кариерата си в Европа, той би приел офертата на парижани и да работи със специалист като Луис Енрике, преследвайки големи трофеи.