google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Хърватите ще ги устройва само победа срещу Скуадрата в последния кръг

Хърватия разочарова с представянето си на Европейското първенство до момента. Големият лидер на тима Лука Модрич е наясно, че последния мач от група В срещу Италия ще бъде от ключово значение за продължаването на Хърватия във фазата на директните елиминации.

Полузащитникът на Реал Мадрид заяви, че Хърватия ще играе без страх в мача срещу Адзурите. Балканската страна се намира в последното място във временното класиране на група В с 1 точка, спечелена в мача с Албания в сряда. На първите две места са отборите на Испания и Италия с по 3 пункта в актива си, като двете нации се срещат тази вечер.

“Нямаме друга алтернатива освен да победим Италия и можем да го направим единствено, ако играем като през второто полувреме на двубоя срещу Албания”, заяви Лука Модрич.

“Ще ни бъде много трудно срещу италианския отбор. Те са добре организиран тим с много добър треньор. Знаехме от самото начало, че последната среща ще бъде от ключово значение. Същото щеше да бъде дори да бяхме победили Албания”, каза още Модрич, цитиран от TMW.

“Ще играем без страх. Ако правим това, което знаем, можем да се изправим уверено срещу всеки съперник”, заяви още Лука Модрич.

Мачът между Хърватия и Италия е в понеделник в Лайпциг, докато в другата среща Албания се изправя срещу фаворита в групата Испания.