Любо беснее на журналистите на пресконференцията преди финала
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Треньорът на ЦСКА остана много раздразнен от неспазването на дистанция от страна на фотографите

Старши-треньорът на ЦСКА Любослав Пенев беше видимо доста изнервен на пресконференцията преди финала за Купата на България срещу Арда утре вечер. Специалистът възропта срещу неспазването на противоепидемичните мерки в залата и това, че не се спазва нужната дистанция.

“Ние не пускаме хора, вие сте г*з до г*з тук. Как да стане? Знаем изисванията, ама трябва да ги спазваме. Моето здраве е по-важно от Вашите апарати. Какво е това? Трябва да има нормална атмосфера.“, започна Пенев по адрес на фотографите, които го снимаха твърде близо.

„Днес ще съм много кратък и лаконичен, да знаете. Няма да ти отговоря на тактическия въпрос, защото не е необходимо. Ще го запазя за себе си. Жеферсон е почти готов, утре ще реша кои остават в групата. Радвам се, че ще има фенове на стадиона. Утре ще имаме пълен стадион и аз искам футболна атмосфера. Ние играем за тях.”.

Той отново беше попитан и за действието на ВАР. „Вие защо си мислите, че ВАР в България е полезен? Аз получих доста информация и разбирам, че съдиите във вана определят какво да се случи, а не главният съдия. Във вана решават. Има спуснати, които влияят. Какво като има ВАР? Може би е по-зле от преди. Говорете и Вие, анализирайте ги тези неща, не е моя работа.”.

„Питаш ме, но ти ми отговори дали Чинков ще се справи. Аз те питам теб. Аз си гледам моята работа, не познавам съдиите. Прехвърлям въпроса на тебе. Никой от залата не пита, че има съдия, който не се представи добре на втория полуфинал за Купата и отново ни свири мач, което е провокация. И ти ми говориш за Чинков в момента. Хайде, ако обичаш. Взимайте отношение и Вие, и ти, дето се криеш зад телефона, специално.”, обърна се Пенев към един от журналистите в залата.

„Финалът е един и няма как да е равен, ще има загубил и спечелил. Ние се готвим да спечелим, иИграем с този манталитет. Ние сме ЦСКА – това е! Няма драма!, завърши Любо Пенев.