Бесен Любо Пенев: Главният артист го наблюдавах цял мач
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Наставникът на ЦСКА смята, че съдиите са искали да са в центъра на вниманието през цялата среща с Арда

Старши-треньорът на ЦСКА Любослав Пенев беше крайно недоволен от съдийските отсъждания по време на мача с Арда, който завъри 1:1 на “Българска армия”.

Гостите си тръгнаха с точка от София след спорна дузпа в самия край на срещата, което вбеси наставника на червените

“Отсъдиха спорна дузпа в 90-ата минута. Едни бият със спорна дузпа, други изравняват със спорна дузпа. За мен няма дузпа. Представянето на главния артист… Наблюдавам го целия мач. Трима са и искат да са в центъра на вниманието.”

“Хубаво е и вие (журналистите б.р.) да им правите малко разбори на тези, които ги споменах всеки понеделник. Явно се разминаваме доста във вижданията си за отсъждания”, добави Пенев.

“Направих ротации и съм доволен от отбора. Първото полувреме не го изиграхме така, както очаквахме. През второто играхме на по-високо ниво, но съм доволен. Не е имало разсеяност, но отборът беше малко уморен. Нормално е. Продължаваме си по програмата и не се отклоняваме. Това не ме притеснява. Убедени сме, че това, което правим, е правилното. Всички играха добре и не правя индивидуални разбори. Вие е редно да правите разбори. Разминаваме се в разбиранията за коректно и некоректно съдийство”.

“Който работи добре, е на терена. Ние сме група от 24-25 футболисти. Бачкане и конкуренция – така става”.