Любо Пенев: ЦСКА се справи много добре срещу Олимпиакос
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Вальо Антов е добро момче, има качества, но мога да коментирам играчите, когато са под мое ръководсто", заяви треньорът на ЦСКА

Наставникът на ЦСКА Любослав Пенев бе доста доволен от представянето на отбора в приятелския мач срещу Олимпиакос, в който “червените” отстъпиха с 1:2. Треньорът на “армейците” бе категоричен, че отборът му е играл на много добро ниво срещу гръцкия гранд и заяви , че подготовката на “червените” върви по план. Пенев каза също, че Вальо Антов е добро момче, но не може да коментира повече за него в момента.

“ЦСКА се справи много добре, аз съм доволен. Резултатът е положителен, всички футболисти взеха участие. Доволен съм от момчетата. Условията са прекрасни. Подготвяме се по най-добрия начин, няма от какво да се притесняваме. В момента сме в средата на подготовката, но вървим много добре”.

“Целият тим игра на нивото, на което желая да го виждам. В следващите тренировки ще видя цялостното представяне на новите играчи. Щом са в ЦСКА трябва да използват шанса си. Играем срещу достатъчно силни противници. Надявам се да изиграем добри мачове и срещу останалите съперници по време на подготовката”.

“Вальо Антов е добро момче, има качества, но мога да коментирам футболистите, когато са под мое ръководсто. В противен случай няма какво да кажа за него”, каза Пенев.