Любо Пенев: По-бързичко да решават програмата
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Специалистът все още чака да разбере кога ще се изиграят мачовете за Купата на България

Старши треньорът на ЦСКА 1948 – Любослав Пенев говори преди мача със Спартак (Варна) и за пореден път заяви, че БФС се бави с решението си за програмата на Efbet Лига преди началото на Световното първенство.

„Няма значение срещу кого играем. Трябва да поддържаме същата линия. Няма значение, че са по-назад. Това е съперник, който подобрява играта си“, започна Пенев.

„Времето си върви, мачовете си идват. Има отбори, които имат отложени мачове. Има си програма. Трябва да се каже дали мачовете за Купата ще се изтеглят. Ако съвпаднат с дати за националния отбор, какво става? Аз лично не се притеснявам. Имахме трима национали, могат да станат четири-пет. Нека това нещо да се реши по-бързичко. Не участвам в изготвянето на календара.“, продължи той.

„Всеки отбор си има фенове, Това, че има Световно първенство, не значи, че ще е интересен. Много хора ще гледат избирателно. Нито двойката ни за Купата е лека, нито предстоящия мач. В момента не мислим мача със Севлиево. Чакаме да видим дали ще има скъсяване. Преди това имаме мачове, които да играем за първенство. Ще преполовим първенството. В момента сме на първа позиция, но това е временно класиране. Искаме да продължим тази линия. Играем добре, играем успешно“, заяви още Ел Голеадор.

„ВАР взимат неадекватни решения. Не е нормално винаги да се чака. Толкова ли сме неподготвени да не чакаме за всичко на ВАР. Няма как да има фал и да не го отсъдиш. Или не можеш да свириш, или го правиш нарочно.”, заяви Пенев.