Арда ще се подсили с футболист на ЦСКА 1948
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Радослав Кирилов ще облече екипа на Арда Кърджали

Отборът на Арда ще направи сериозен удар на трансферния пазар, след като е близо до подпис с национала Радослав Кирилов. В последните дни се твърдеше, че 31-годишният офанзивен футболист ще премине в Славия. В последния момент обаче воденият от Александър Тунчев отбор е излязал с примамлива оферта и се очаква Кирилов да облече екипа на Арда.

През последните седмици ръководството на Славия усилено преговаря с „червените“ да си върне Кирилов. Двата клуба стигнаха до разбирателство, тъй като ЦСКА 1948 не смята да използва футболиста. Българският национал обаче е взел друго решение за бъдещето си.

Ради Кирилов премина в ЦСКА 1948 през лятото на 2022-ра година. С екипа на “червените” нападателят записа 40 мача, но вкара само 2 гола. Често бе резерва, като изигра и 1 мач за втория отбор на тима.

В същото време стана ясно, че ЦСКА 1948 няма да може да рзчита на Парвизджон Умарбаев по време на зимната подготовка. Футболистът ще има ангажименти с родината си Таджиистан в турнира Купата на Азия, който стартира на 12-ти януари.