Ман Юнайтед проявява интерес към един от героите на Айнтрахт
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Съобщава се, че Манчестър Юнайтед и Тотнъм следят Еван Ндика, който наскоро спечели Лига Европа с Айнтрахт Франкфурт.

Според френския журналист Фабрис Окинс, защитникът на Айнтрахт Еван Ндика ще бъде желан от доста отбори през летния трансферен прозорец, тъй като Манчестър Юнайтед и Тотнъм са сред клубовете, които се интересуват от услугите му.

Ндика е продукт на академията на Оксер и се премести във Франкфурт през 2018 г., след като направи 16 мача за първия състав на френския клуб. 22-годишният играч дебютира за германския клуб скоро след трансфера си и оттогава постепенно се превърна в опора в сърцето на защитата на Айнтрахт. До момента Ндика има 139 мача за “орлите”, като е вкарал десет гола и има девет асистенции. 22-годишният футболист се наслади на запомняща се кампания 2021/22, тъй като изигра ключова роля в спечелването на Лига Европа от на Айнтрахт Франкфурт.

Бързият прогрес на НДика в Германия не е останал незабелязан, тъй като няколко английски клуба следят отблизо изявите му. Основно Манчестър Юнайтед и Тотнъм се итересуват от 22-годишния френски бранител. Манчестър Юнайтед ще започне нова глава под ръководството на нов мениджър в лицето на Ерик тен Хаг.

И изглежда, че нидерландският тактик се фокусира върху преустройството на защитата преди следващия сезон след катастрофална кампания 2021/22. Всъщност и Виктор Линделоф, и Хари Магуайър бяха в слаба форма, докато лятното попълнение Рафаел Варан се бореше с контузии. Ман Юнайтед ще се опита да привлече Ндика от Айнтрахт, за да подсили отбраната си, като ще срещне конкуренцията на Тотнъм.