google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Каземиро, Шоу и Рашфорд точни за Червените дяволи

Манчестър Юнайтед се изравни по точки с третия в класирането на английската Висша лига – Нюкасъл, след комфортна победа с 3:0 над Борнемут.

Червените дяволи вече имат в актива си 35 точки, точно колкото и Нюкасъл, който завърши наравно – 0:0, при гостуването на лидера в подреждането Арсенал, който е с 44. На втора позиция е Манчестър Сити с 36.

Бразилецът Каземиро даде аванса на тима на Ерик тен Хаг в средата на първото полувреме, след като бе оставен непокрит след прецизно центриране на датския национал Кристиан Ериксен.

Статистиците на Острова пък веднага отбелязаха, че след завръщането си в игра през февруари миналата година, Ериксен е един от едва тримата футболисти с 10 или повече асистенции. Той вече има на сметката си 10, като пред него са Кевин де Бройне – с 15, и Деян Кулушевски – с 12.

Малко след подновяването на играта, когато изспиващият се на “Олд Трафорд” дъжд стана още по-силен бранителят Люк Шоу дублира преднината на Юнайтед, като асистенцията бе дело на появилия се в игра Алехандро Гарначо.

В 86-ата минута Маркъс Рашфорд оформи крайния резултат след добра работа на Бруно Фернандеш.