Манчестър Юнайтед изгуби Коби Мейно за няколко седмици
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Английският халф е мускулна травма от мача с Астън Вила

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Коби Мейно ще бъде извън игра за няколко седмици, след като получи мускулна контузия в мача срещу Астън Вила по-рано този месец, съобщи клубът от Висшата лига в четвъртък. Контузията на младия полузащитник е пореден удар за състава на Юнайтед, който се опитва да се справи с редица липсващи играчи.

Мейно пропусна и мачовете от Лигата на нациите на Англия срещу Гърция и Финландия заради тази травма. В същото време, съотборникът му Хари Магуайър също ще бъде аут за няколко седмици, след като се контузи по време на равенството 0:0 срещу Астън Вила.

Нападателите Алехандро Гарначо и Амад Диало, които също пропуснаха международните си ангажименти този месец поради контузия и заболяване, се завърнаха в тренировки преди съботния домакински мач срещу Брентфорд, съобщиха от клуба. Това е облекчение за мениджъра на Юнайтед, който се сблъсква с множество кадрови проблеми.

Защитникът на Мароко Нусаир Мазрауи също се завърна към тренировки, след като беше принудително заменен по време на двубоя срещу Астън Вила поради заболяване. Въпреки тези позитивни новини, Юнайтед все още е без редица ключови играчи.

Контузиите на Люк Шоу, Тирел Маласия, Мейсън Маунт и Лени Йоро също добавят към проблемите на отбора, който към момента заема 14-та позиция в класирането на Висшата лига с осем точки от седем изиграни мача.