Манчестър Юнайтед преследва турски национал от Милан
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените дяволи" искат да се подсилят с Хакан Чалханоолу

Отборът на Манчестър Юнайтед вече мисли за зимната си селекция. “Червените дяволи” са хвърлили око на атакуващия полузащитник на Милан Хакан Чалханоолу, като цената на футболиста е 20 милиона британски лири, пишат медиите в Италия.

Турският национал има контракт с Милан до лятото на 2021 година, а преговорите за нов договор са в застой. Предполага се, че агентът на полузащитника е изискал от клуба клиентът му ще преподпише, ако получи оферта от 115 000 паунда на седмица. “Росонерите“ обаче не са готови да предложат подобна заплата на 26-годишния турчин въпреки неговата отлична форма в двубоите след рестарта на футбола през месец юли.

Тази сума обаче надали ще бъде проблем за Манчестър Юнайтед.  “Червените дяволи” са свързани с турската звезда, като се съобщава, че вече са водили разговори за потенциален трансфер на бившия плеймейкър на Байер Леверкузен. В Ман Юнайтед може да виждат Чалханоолу като заместник на Пол Погба, който е пред завръщане в Ювентус.

Манчестър Юнайтед не е единственият тим, който се интересува от Чалханоглу. Твърди се, че Пари Сен Жермен и Ювентус също следят внимателно ситуацията с атакуващия халф на Милан.