Манчестър Юнайтед ще пробва да вземе Хари Кейн преди лятото
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Тен Хаг вече разполага със средства за трансфера на английския нападател

Голмайстор номер 1 на националния отбор на Англия – Хари Кейн, се очертава като основна трансферна цел на Манчестър Юнайтед. “Червнеите дяволи” ще се опитат да договорят нападателя още преди края на сезона.

В Англия пишат, че бордът на директорите на клуба вече е уверил Ерик тен Хаг, че треньорът ще има нужните средства, за да привлече капитана на “Трите лъва”. Тотнъм желае да получи около 100 млн. за голямата си звезда, но на “Олд Трафорд” ще направят опит да сключат сделка за около 80 млн. евро, тъй като Хари Кейн има договор с Тотнъм до края на сезон 2023/24.

Интерес към Кейн има и от други отбори – Байерн, Челси и Барселона следят положението на нападателя. Той обаче желае да премине на “Олд Трафорд” и да се бори за спечелването на Висшата лига и още други трофеи.

Евентуална смяна на собствеността в Манчестър Юнайтед няма да повлияе на трансфера, тъй като така или иначе Тен Хаг ще има осигурени средства за привличането на Хари Кейн.

През този сезон Хари Кейн има 21 гола в 28 двубоя във Висшата лига. Той надмина постижението си от миналата кампания, в която вкара 17 попадения в 37 срещи.