Манчестър Юнайтед желае Муса Диаби за заместник на Марсиал
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените дяволи" имат желание да вземат Муса Диаби през летния прозорец

Според информация на медията Fichajes, Манчестър Юнайтед се надява да привлече Муса Диаби от Байер Леверкузен през летния прозорец. Съобщава се, че Ерик тен Хаг иска 23-годишния футболист да замени Антони Марсиал, като клубът е готов да продаде французина.

Времето на Антони Марсиал като играч на Манчестър Юнайтед може да е към края си, тъй като французинът не успя да убеди Ерик Тен Хаг в качествата си. Френският нападател влизаше и излизаше от тима през последните няколко сезона, като не успя да върне формата си при бившия треньор Оле Гунар Солскяер.

Муса Диаби е трансферна цел на Манчестър Юнайтед и клубът може да засили интереса си с конкретна оферта. 23-годишният футболист на Леверкузен също е следен от Реал Мадрид. “Белият балет” виждат в него заместник на Марко Асенсио, който ще напусне клуба след края на сезона.

Манчестър Юнайтед със сигурност ще направи добра оферта, за да изкуши 23-годишното крило да се присъедини към тях. Освен футбола в Шампионската лига, “червените дяволи” също имат желание да се борят за титлата във Висшата лига през следващия сезон под ръководството на Тен Хаг, което би се харесало на Диаби.