Мъри Стоилов не бърза да се връща към треньорската професия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Специалистът ще изчака най-добрата оферта

Бившият старши треньор на Левски Станимир Стоилов заяви, че няма да прибързва с връщането си в треньорската професия, а вместо това ще се отдаде на почивка докато не пристигне правилната за него оферта. Това се случи по време на среща с фенове на Левски в родния му град Хасково.

“Дойдох да уважа нашия фенклуб. Добре е всички да сме съпричастни с подобни събития. На този етап няма нищо конкретно. Като всеки треньор – днеска тук, утре – там. Ако има предложение, което ми харесва, ще започна работа. Ако няма – ще почивам и ще чакаме по-добри времена. Нямам проблем с чакането”, зави Станимир Стоилов пред бТВ.

Любопитното около интервюто със специалиста бе отказа му да коментира назначението на Николай Костов начело на Левски. Откакто Стоилов напусна “Герена”, той избягва да прави публични изказвания относно случващото се там.

Това не се харесва на много от феновете на “сините”, тъй като голяма част от тях го подкрепяха и се надяваха той да остане в отбора за по-дълго и за сметка на мажоритарния собственик Наско Сираков. Привържениците на Левски също очакваха, че Мъри ще направи разкрития за случващото се в клуба след напускането си, но той взе решение да запази мълчание.