Мъри Стоилов: Отборът демонстрира желание, амбиция и динамика
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Левски има нужда да играе срещу такива съперници", каза Мъри след мача с Рига

Станимир Стоилов говори пред Левски ТВ след двубоя на “сините” с Рига, спечелен с резултат 2:0 след два гола на бразилеца Рикардиньо. Треньорът на българския тим е доволен от показаното от неговите възпитаници през първото полувреме. Той сподели и какво го притеснява в моментното състояние на отбора на терена.

„Общо взето съм доволен от представянето на тима, най-вече през първото полувреме, когато условията за игра бяха добри. Отборът демонстрира нужното желание за игра, нужната амбиция, динамика и комбинативност. Проблемите, които видях, отново са в завършващия удар и завършващото подаване. Ако бяхме по-уверени в точно тези два елемента, може би резултатът щеше много да набъбне още през първото полувреме. Тези неща можем да подобряваме само с работа и тренировки“, започна треньорът на Левски.

„През втората част се наруши най-вече красотата на играта заради дъжда, който ни изненада. Имаше отново битка, отново стана добър мач. Благодаря на Рига, че уважиха допълнителния двубой. Сериозен отбор с добри играчи. Левски има нужда да играе срещу такива съперници. Не мога да давам оценки още. Да кажем, че подготовката е перфектна или лоша, ще е несериозно, ще видим по време на шампионата. Остава да добавим малко майсторство. Всеки трябва да защитава позицията си на терена. Феновете уважават всички футболисти. Те ще получат нужната подкрепа. Всеки ще има своите трудни моменти. Дай Боже, Рикардиньо да вкарва и в първенството“, продължи Мъри.

В заключение, Мъри заяви, че старата контузия на Жереми Петрис не е излекувана. Очаква се футболистът да се завърне в игра до две-три седмици.