google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Английският нападател е на радара на парижани за подсилване на атаката им

Според информация на реномираната медия TEAMtalk, нападателят Маркъс Рашфорд остава обект на интерес от страна на Пари Сен Жермен. Шампионът на Лига 1 има желание да подсили офанзивната част на отбора си през следващата година, след като усети празнотата на Килиан Мбапе през първите няколко седмици от сезон 2024/25.

Така 26-годишният футболист на Манчестър Юнайтед се очертава като трансферна цел за ПСЖ. И в последните месеци се спекулираше, че Пари Сен Жермен може да направи оферта за Рашфорд, но до конкретно предложение от френския тим не се стигна.

През последните сезони Рашфорд се представя колебливо. Той не можеше да спре да бележи в дебютната кампания на Ерик тен Хаг като мениджър, но нападателят бе доста слаб през последния сезон. Въпреки това през сезон 2024/25 г. се наблюдава подобрение, като Рашфорд има четири гола и две асистенции в 11 мача във всички състезания.

През лятото действащите шампиони в Лига 1 бяха готови да дадат 75 милиона евро, за да осигурят услугите на англичанина. Манчестър Юнайтед обаче искаше поне 100 милиона, за да обмисли раздяла със своя юноша. ПСЖ така и не отправи оферта за футболиста.

Продължаващият интерес на френския гранд към Рашфорд е разбираем, като се има предвид, че Килиан Мбапе остави зейнала дупка в атаката на тима. Докато Брадли Баркола се представя добре този сезон, Усман Дембеле е изправен пред несигурно бъдеще на Парк де Пренс след конфликт с Луис Енрике, така че нападателят на Манчестър Юнайтед е важна трансферна цел за френския гранд.