Мартинес: През септември ще оценяваме представянето на Лукаку
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"По същия начин ще процедираме и с всеки един футболист, който попада в нашите планове", разкри наставникът.

Националният селекционер на Белгия Роберто Мартинес изказа мнение, че нападателят на Челси Ромелу Лукаку трябва да влезе в още по-добра форма за предстоящото Световно първенство в Катар, което ще се състои в края на тази година.

„Няма да съдя или оценявам състоянието, на който и да е футболист до след лятото, защото това не е нормална ситуация. Остават още седем месеца до Световното първенство“, заяви Мартинес.

„Ромелу трябва да бъде оценяван за представянето си през септември, по същия начин ще процедираме и с Еден Азар, а и с всеки един футболист, който попада в нашите планове. Лукаку е един от играчите, за които лятото може да бъде голям момент за кариерата му“, добави той.

„Имам много близки отношения с всичките си играчи. Никога не бих казал на футболист какво да прави, но винаги споделяме мисли. В момента Ромелу е на добро място. Той е толкова отдаден на Челси. Той беше доволен да спечели Световното клубно първенство. Следващата му стъпка е да завърши силно сезона с Челси и да се увери, че може да се чувства важна част от отбора“, завърши Роберто Мартинес.