Матей: Не може да почваме сезона с такава игра
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Имам увереност в отбора", заяви той

Капитанът на ЦСКА – Юрген Матей заяви след загубата с 0:4 от Сепси, че е доволен от това, че се е завърнал в игра, но смята, че показаното от неговия отбор не трябва да се повтаря за началото на сезона.

„Трудно е да си позитивен след загуба с 0:4 и да кажеш добри неща. За мен е добър ден, защото се завърнах в игра. Нещата вървят точно както искахме по отношение на връщането ми на терена. Не бях играл от три месеца. Щастлив съм, но не е хубаво да загубиш с 0:4.

Имаме още две седмици, в които трябва да се подготвяме по-добре. Не можем дя започнем сезона по този начин. Сигурен съм, че ще стартираме лигата по по-добър начин. Не обичам да се оправдавм с умора. Бяха по-добри. Допуснахме много грешки. Трябва да вземем позитиви и да махнем негативните коментари и енергия.

Имам увереност в състава. Имаме достатъчно време, в което да се подготвяме. Миналата подговка играхме добре, но видяхте какво се случи. Дано да губим мачове сега, а не в официалните срещи. Предсезонната подготовка не показва много. Както казах, след като си загубил с 0:4 е трудно да говориш. Мога да кажа и добри, и лоши неща, но за външния свят си остава загуба с 0:4. Мисля, че се справихме добре. Следващите две седмици трябва да работим да изчистваме грешките. Имал съм подогтовка само със загуби, но съм започвал сезона добре.

Брадли Де Нойер дойде прекалено скоро, но вече носи качество, същото важи и за другите. Доволни сме. Ще видим кой още ще дойде. Уверен съм, че с тази група можем да направим добър сезон. Искам да започна от първата минута в първия официален мач, но всичко зависи от треньора и физиотерапевта. Измина доста време от последния ми сблъсък. Всичко премина много добре тук. Благодаря на треньора за теиз 15 минути“, каза Матей.