Мбапе похвали „уникалният“ Роналдо преди мача им на Евро 2024
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Килиан се изказа ласкало за Кристиано преди сблъсъка им на Европейското първенство.

Килиан Мбапе отправи суперлативи към Кристиано Роналдо като го определи за „уникален“ преди сблсъка на Франция срещу Португалия от ¼ финалната фаза на Европейското първенство в Германия, добавяйки, че той и суперзвездата на „Мореплавателите“ поддържат контакт редовно.

Че Кристиано е идол на Мбапе е добре известен факт, с капитана на „Петлите“ публикувайки снимка със срещата си с тогавашия си герой по време на тренировка на Реал Мадрид през 2012 когато португалец премина при „Лос Бланкос“ след рекорден трансфер от Манчестър Юнайтед.

По време на днешната прескоференция, Мбапе сподели следното за Кристиано: „За мен е истинска чест, всички знаят колко много го уважавам. Роналдо все още е легенда и ние поддържаме връзка, но се надявам утре да ги победим.

„Ние трябва да оценяваме кой е Кристиано и какво е постигнал през своята кариера – той е уникален футболист. Неговите постижения говорят повече от достатъчно кой е той на терена.“

Мбапе добави, че той иска да постигне своята уникална история с Реал Мадрид и няма да се сравнява с Роналдо и неговия период в испанския гранд.