Милан отново се активизира за Тами Ейбрахам
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Росонерите" искат да засилят атакуващата си мощ с английския нападател

Ръководството на Милан отново е влязло в преговори с Рома за привличането на нападателя Тами Ейбрахам. “Росонерите” започнаха много неубедително сезона и имат едва една точка от първите два кръга, което е накарало мениджърите да се огледат за нови опции в атака.

Ейбрахам вече беше свързван с Милан по-рано през лятото, но до конкретни преговори така и не се стигна. Този път обаче информациите от Италия са, че двата клуба са започнали разговори, като в сделката ще бъде включен и крилото на миланския гранд Алексис Салемакерс. Той е оценяван на около 15 милиона евро, а Милан са склонни да доплатят още 5 милиона за правата на Ейбрахам.

Самият футболист е дал приоритет на “росонерите”, въпреки че има интерес към него и от отбори във Висшата лига и по-конкретно Уест Хем. Възможно е ако Милан привлече английския стрелец, Лука Йович да му освободи мястото си на Миланело, тъй като тогава “росонерите” ще имат трима централни нападатели за една позиция, а Ноа Окафор също може да бъде използван там при спешни случаи.