Милан взима Дивок Ориги за алтернатива на Ибрахимович
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Росонерите" искат да се подсилят с нападателя на Ливърпул

Тимът на Милан е стартирал преговори с Ливърпул за привличането на нападателя Дивок Ориги. Това твърди турският журналист Екрем Конур, който смята, че „росонерите” имат интерес да вземат белгийския нападател под наем до края на сезона. Конур споделя, че вече са били проведени разговаряли с шефовете на „Анфийлд“ за потенциална сделка.

Дивок Ориги се превърна в герой за Ливпръл при спечелената Шампионската лига през сезон 2018/19. През този сезон обаче белгиеът успя да отбележи само един гол за “червените” (срещу Линкълн за Карабао Къп) като взе участие в едва осем мача.

Въпреки малкото минути, които Ориги е изиграл през този сезон, от Милан харесват качествата му и искат да го вземат на “Сан Сиро”. В лицето на Дивок Ориги, „росонерите“ виждат  идеална резерва на ветерана Златан Ибрахимович, който трудно може да изиграе по 90 минути в серия от мачове, а в момента лекува контуия. Не е ясно дали шведът постоянно ще бъде на линия през втората половина от сезона и “червено-черните” имат нужда от алтернатива на поста централен нападател.