Мората: Страхотно е отново да се върна в Ювентус
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Ювентус се подсили с испанския нападател Алваро Мората, който заяви, че за него е страхотно отново да играе на „Алианц Стейдиъм“. Бившият футболист на Атлетико сподели, че се завръща като по-добър играч и винаги е имал желанието да се завърне при „бианконерите“.

„Чувството е страхотно отново да се върна тук. Винаги съм бил привързан към клуба и съм много щастлив“, бяха първите думи на Мората пред клубния канал на Ювентус.

„Нямам търпение да се видя със съотборниците ми. Първият ми престой беше страхотен, но в момента съм убеден, че съм по-добър играч и съм израснал в много аспекти от живота си. Убеден съм, че това ще бъде поредното страхотно преживяване“, добави Алваро Мората.

„Винаги ще бъда готов за Ювентус. Това е невероятен клуб и семейство. Когато сте на място, което чувствате като дом, винаги имате желание да се върнете“, каза още нападателят.

Алваро Мората пази отлични спомени от първия си престой в Ювентус. Нападателят спечели две титли със ‘старата госпожа” и стигна до финала на Шампионската лига. Испанецът ще играе под наем при „бианконерите“ с опция за закупуване през следващото лято.