Наполи надви Фиорентина у дома, отпразнува титлата подобаващо
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Неапол ликуваше на "Стадио Диего Армандо Марадона"

Наполи постигна успех с 1:0 срещу Фиорентина в мач от 34-ия кръг на Серия А. Това бе първи мач за тима у дома след спечеленото Скудето. Тимът от Неапол отпразнува титлата подобаващо, като феновете направиха страхотна хофреография.

Виктор Осимен донесе победата в днешния мач с гол от дузпа в 74-ата минута. В началото на втората част нигерийският нападател пропусна наказателен удар.

Неапол очакваше двубоя на шампионите с огромно нетърпение. Празникът в града бе огромен и като цяло резултатът от мача с Фиорентина бе без значение. По улиците на Неапол през целия ден имаше страшен купон, като след това феновете се пренесоха на “Стадио Диего Армандо Марадона”.

Наполи надви Фиорентина у дома, отпразнува титлата подобаващо 1

Тифозите на домакините направиха страхотна хореография преди началото на двубоя. Те посрещнаха своите любимци с песни, като атмосферата на стадиона бе страхотна.

Наполи надви Фиорентина у дома, отпразнува титлата подобаващо 2

Иначе двубоят бе равностоен с интересни положения пред двете врати. Все пак Наполи направи всичко по силите си, за да отпразнува титлата с победа.

Виктор Осимен донесе успеха с гол от дузпа в 74-ата минута. За него това бе втори шут от бялата точка в срещата, след като пропусна в 48-ата минута.

След това поражение Фиорентина може да забрави за класиране в Европа. “Виолетовите” са 8-и в класирането с 46 точки – на 12 от шестия Аталанта.