Неделев си тръгва ако Валентич остане?
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Асът на Ботев отлага подписването на изкушаващ тригодишен контракт

Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев продължава да не дава отговор на въпроса къде ще играе през следващия сезон.

Контрактът на ювелирния халф с Канарчетата изтича в края на юни, а шефовете на пловдивския тим вече обявиха, че му е направено предложение за нов договор, което като параметри било най-доброто в историята на клуба.

Във вторник вечер старши треньорът на Жълто-черните Азрудин Валентич се срещна с феновете, като там също потвърди, че на Неделев е предложен тригодишен договор.

Според източници, близки до делата на Ботев обаче, именно босненецът бил основната причина българският национал да се дърпа от изкушаващата оферта.

С днешна дата Неделев бил на мнение, че не би останал в Коматево, в случай че доведеният от руския бост Антон Зингаревич – Валентич, запази треньорския си пост.

Голяма част от феновете на Ботев също вече нямат доверие в наставника, при когото Ботев се представи крайно неудовлетворително, а в момента е в срамна серия от пет поредни загуби.

Неделев пропусна всички мачове от пролетния дял на шампионата, след като претърпя операция на коляното заради скъсана предна кръстна връзка по време на тренировка.

Вчера се появиха информации, че предводителят на ЦСКА София Любо Пенев ще опита да привлече звездата на Ботев на “Българска армия”.