Незадоволително реми между Щутгарт и Байер (Леверкузен)
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Тази точка не бе от особена помощ нито на домакините да се измъкнат от опасната зона, нито и на Леверкузен, които се борят за участие в Европа.

Щутгарт и Леверкузен завършиха без победител при резултат 1:1 в среща от 32-ия кръг на Първа Бундеслига. Тази точка не бе от особена помощ нито на домакините да се измъкнат от опасната зона, нито и на Леверкузен, които се борят за участие в Европа.

През първата част мачът не се отличаваше с много положения пред която и да е от двете врати, като по-интересните положения бяха през втората част. В 50-ата минута домакините имаха претенции за дузпа, като Вагноман падна на терена и поиска 11-метров наказателен удар, но съдията даде знак играта да продължи.

Само пет минути по-късно обаче дузпата бе факт. Франк Виленборг посочи бялата точка, след като Есекиел Паласиос направи нарушение в наказателното поле. Серу Гираси стреля и отбеляза първото попадение в срещата. В 67-ата минута нещата се обърнаха. Реферът Франк Виленброг изгледа ситуация в наказателното поле на домакините и отсъди дузпа за Леверкузен. Есикиел Паласиос стреля в долния ляв ъгъл и отбеляза за 1:1.

В 72-ата минута Щутгарт можеше да поведе. След изпълнение на ъглов удар топката стигна до Йоша Вагноман, който стреля с глава, но изпрати топката покрай вратата. Десет минути преди края Едмон Тапсоба стреля, но изпрати топката над вратата на домакините.