Байер Леверкузен е фаворит да привлече играч на Реал Мадрид
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Аспирините" ще настояват за подписа на Браим Диас

Според информация на италианското издание Calciomercato, Браим Диас е обект на интерес от немския клуб Байер Леверкузен. 24-годишният футболист остава и цел на Милан. “Аспирийните” са фаворитите в надпреварата за подписа на футболиста на Реал Мадрид, който сигурно ще напусне “Бернабеу” през следващата година.

Акциите на Браим Диас се понижиха, след като се завърна в Реал от дългия си период под наем в Милан миналото лято. Испанският национал прекара последните три сезона на “Сан Сиро” и бе важна фигура за “росонерите” . Но времето му в Милан приключи след края на сезон 2022/23.

24-годишният плеймейкър почти не се е появявал на терена за Реал Мадрид този сезон, тъй като има по-малко от 200 минути игрово време. В такъв случай през януарския трансферен прозорец може да се наложи играчът да напусне Реал Мадрид, за да възроди кариерата си.

Перспективите на Диас едва ли ще се подобрят скоро, като се има предвид, че Джуд Белингам и Винисиус Жуиниор действат в нападение. Така че за испанеца може да е добре да избере нова дестинация тази зима. Към бившия плеймейкър на Манчестър Сити няма недостиг на ухажори, като Байер Леверкузен и Милан искат да го привлекат и в момента медиите твърдят, че “аспирините” са фаворити за подписа на играча.