Гранд от Серия А ще пробва да вземе Марсиал през януари
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Интер може да се подсили с френския нападател на Ман Юнайтед

Според медията Calciomercatoweb, Интер разглежда Антони Марсиал като потенциална опция за заместник на Марко Арнаутович през януари. Съобщава се, че Манчестър Юнайтед са готови да спечелят пари от продажбата на французина през януари, а “нерадзурите” се надяват да го вземат за изгодна сума.

Антони Марсиал имаше своите възходи и падения на “Олд Трафорд”, откакто направи голям трансфер от Монако в Ман Юнайтед преди вече доста години. Изминаха почти осем сезона, откакто той заигра за “червените дяволи”, но формата му непрекъснато пада до неузнаваемо ниво през последните няколко години.

Пристигането на Расмус Хойлунд през лятото допълнително намали шансовете на Марсиал да попада в състава на Ерик тен Хаг. Нападателят на Манчестър Юнайтед е играл около 220 минути футбол през този сезон, което никак не е добре за него.

Манчестър Юнайтед търси начини да се раздели с Антони Марсиал през предстоящия прозорец, тъй като не искат да продължат да плащат високата му заплата. “Червените дяволи” се надяват да го продадат за около 12 милиона паунда и Интер може да се възползва от ситуацията, като на “Сан Сиро” смятат, че Марсиал може да им върши повече работа от Марко Арнаутович, който играе под наем в момента в клуба.