Новият договор на Локатели с Ювентус е факт
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Националът на Италия се обвърза с клуба до лятото на 2028-а година.

Полузащитникът на Ювентус – Мануел Локатели, официално удължи контракта си “бианконерите”.

Новият договор на италианския национал със “Старата госпожа” е до средата на 2028-а година.

“Мануел Локатели постави подпис върху бъдеще, което ще продължи да бъде черно и бяло, след като той поднови своя контраст с Ювентус до 2028-а. Това беше съдба. Фен на Ювентус през целия си живот, Лока сбъдна мечтата си да носи нашата фланелка през 2021-ва, превръщайки своята цел в нова отправна точка с манталитета на човек, който не е задоволен. От този момент нататък не е имало нито една тренировка или нито един мач, в който той да не е дал всичко от себе си за своя Ювентус. Както в най-добрите моменти, така и в най-трудните такива.

Някои незабравими проблясъци, които отразяват пътя, който сме изминали заедно досега: дебютът в Удине, първият гол срещу Сампдория, решаващото попадение в Дерби дела Моле, последният му гол за трите точки на “Сан Сиро” срещу Милан. Попадение срещу неговото минало, което отново го изстреля към бъдеще все още в черно и бяло. Този подпис до 2028-а е сбъдната мечта, която продължава. Това е поредното негово обещание към самия себе си и към своя Ювентус. Поздравления, Лока!”, написаха от Юве.

Очакванията са в следващите дни Ювентус да поднови споразумението и на Николо Фаджоли, който понастоящем изтърпява наказание и е извън терените за период от 7 месеца заради извършени нерегламентирани залози.