Щутгарт се интересува от защитник на Ливърпул
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Немският тим иска да привлече Нат Филипс

Отборът на Щутгарт се интересува от осигуряването на услугите на бранителя на Ливърпул Натаниел Филипс през текущия летен трансферен прозорец. Централният защитник е надежден играч, който излезе на преден план в кампанията на “червените” през сезон 2020/21. Той изигра ключова роля в защитата на мърсисайдци, като помогна на тима да се класира за Шампионската лига, въпреки загубата на Върджил ван Дайк, Джо Гомес и Жоел Матип заради контузии в края на сезона.

Пристигането на Ибрахима Конате обаче остави Филипс назад в избора за централен защитник. Той прекара кратък период под наем в Борнемут през 2022 г., като им помогна да осигурят промоция във Висшата лига. На 26 години той навлиза в разцвета на кариерата си и е много по-добър от обикновен играч на пейката на Анфийлд. Той има класата да играе редовно за отбор от топ 5 първенствата на Европа и сега става ясно, че Щутгарт иска да го прилвече.

Нат Филипс познава отлично условията в Щутгарт, след като игра под наем в тима в сезон 2019/20. В настоящия прозроец германците са готови да подпишат с Филипс за постоянно или под наем. “Червените” пък предпочитат първото и се надяват да спечелят пари от трансфера на бранителя.

Интерес към Нат Филипс има и от отбора на Лийдс, който играе в Чемпиъншип. Предстои да видим какво ще бъде бъдещето на 26-годишния английски бранител.