Ники Михайлов: “Левски е над всичко!”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Вратарят на Сините смята, че отборът има своите шансове в мачовете с ПАОК

Вратарят на носителя на Купата на България Левски – Николай Михайлов, сподели впечатленията си от началото на подготовката на отбора в интервю за клубната телевизия.

Според него Сините имат своите шансове в мачовете с гръцкия ПАОК, но за да излязат крайни победители ще е необходимо да бъдат перфектни както в защита, така и в атака.

„Всичко е нормално, условията са перфектни а направим ползотворна подготовка,” заяви стражът на Сините. “Имахме националните състезатели 4-5 дена почивка, да презаредим батериите. Никой не е излязъл от форма. Чувствам се ОК. Живи и здрави сме, което е най-важното. Започваме да работим, да окомплектоваме отбора. Имаме достатъчно време да надградим и да изглеждаме по-добре.

“Нормално е целите да се вдигнат. Не ме интересува как, аз казах, че искаме да спечелим купата. Беше уникален момент, защото след толкова много години донесохме трофей на Герена. Сега очакванията са още по-големи. Имаме тежък съперник в Европа. Започва и първенството. Имаме и Суперкупата.

“Има хора, които си тръгнаха, нови попълнения. Трябва бързо да навлизат в колектива. Това е основна роля на нас по-опитните да ги по-бързо ориентираме в ситуацията. Мисля, че няма да има проблем. Дай Боже всички да сме здрави след подготовката и да стартираме сезона. Да си вървим последователно напред.

„Със сигурност ПАОК е тежък съперник. Имат голям бюджет. Президент с голям финансов ресурс. Имат добри играчи, доста чужденци. Завръщаме се в Европа след доста дълги години. Надявам се да постигнем добър резултат. В два мача всичко може да стане. Трябва да сме перфектни и в атака, и в защита, за да излезем победители.

„Моите цели са да бъда здрав, да помогна на Левски да изиграе още добри игри, да трупаме още повече сухи мрежи. Като направиш суха мрежа и вкараш един гол, печелиш. Левски е над всичко.

“Мисля, че направихме едни добри шест месеца. Сега трябва да затвърдим тази работа. Надявам е новите да вдигнат нивото и класата на отбора и да вкарваме повече голове. Имахме в определени мачове затруднения в това отношение. От тук нататък по-малко интервюта, повече съсредоточаване на терена.

“Всеки да знае какво трябва да прави, всеки да се развива и да даде максимума Левски да бъде там, където трябва да бъде. Като капитан на отбора мога да кажа на привържениците, че ще направим всичко възможно да се подготвим за новия сезон.

“Надявам се да имаме още приказни моменти с тях. Казал съм го сто пъти, ще го кажа за 101-и път, че без тях сме за никъде. Надявам се скоро да се видим и през новия сезон да трупаме победи…”