Нюкасъл иска да развали плана на Ювентус за таран от Серия А
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Свраките" с интерес към Джовани Симеоне

Аржентинският нападател Джовани Симеоне току-що навлезе в едно от най-важните лета в кариерата си, тъй като много клубове го искат в редиците си. Неговите 17 гола в 35 мача от Серия А за Верона миналия сезон го направиха едно от най-горещите имена на пазара.

Ювентус кръжи около аржентинския национал, докато търси нов нападател, който да добави към своя отбор. Въпреки това, те са изправени пред конкуренция от Арсенал, тъй като “артилеристите” са на пазара за нов голаджия. Те не са единственият английски клуб, насочен към нападателя, като Tuttomercatoweb твърди, че Нюкасъл Юнайтед се е присъединил към надпреварата за подписа на Симеоне.

“Свраките” имат може би най-богатия собственик в света в момента и те могат да харчат много през това лято. Ако наистина се насочат към Симеоне, те ще могат да предложат повече, отколкото Юве може и това ще ги направи фаворити.

Изглежда изненадващо играчът да избере да премине в Нюкасъл пред Юве, но повечето футболисти се интересуват от заплатата в днешно време. Бианконерите ще се надяват Симеоне да предпочете да остане в Италия и да играе за голям клуб.