Официално: Жосуе Са премина в Макаби Тел Авив под наем
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„За мен е голяма чест да представлявам най-големия клуб в Израел и съм щастлив да се присъединя към него", сподели португалецът.

Централният защитник на Лудогорец Жосуе Са официално премина в редиците на Макаби Тел Авив, съобщиха от израелския гранд на своя официален сайт.

29-годишният футболист ще играе като преотстъпен за новия си клуб, а след края на сезона ще може да бъде откупен и за постоянно.

Късно снощи Са е преминал успешно задължителните медицински изследвания, които му бяха направени, и днес вече той е подписал своя договор.

Снажният португалец ще носи фланелката с номер 32 на гърба си в състава на Макаби Тел Авив.

„За мен е голяма чест да представлявам най-големия клуб в Израел и съм щастлив да се присъединя към Макаби Тел Авив. Чух много прекрасни неща за клуба, неговата богата история и успехи на местната и международната арена. На ръководството, което се бори да ме доведе – сега е моето време да се отблагодаря за доверието, което изразиха към мен“, заяви Са.

„Щастливи сме да добавим Жосуе Са към нашия състав в Макаби Тел Авив. Той е опитен защитник, който е доказал възможностите си в европейските лиги. Уверени сме, че Жосуе ще се интегрира добре в Макаби и ще ни помогне да изпълним целите на клуба“, коментира директорът Барак Ицхаки.