Отбори от Висшата лига ще влезнат в битка за Франк Кесие
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Манчестър Юнайтед, Челси и Тотнъм се интересуват от халфа на Барселона

В информация на испанското издание Mundo Deportivo се твърди, че Челси, Манчестър Юнайтед и Тотнъм следят полузащитника на Барселона Франк Кесие от известно време. И те биха могли да направят оферта за халфа в края на сезона.

Бившият полузащитник на Милан се присъедини към Барселона със свободен трансфер и би очаквал да се утвърди като ключов играч за испанския гранд. Нещата обаче не вървят по план за халфа от Кот д’Ивоар и той играе предимно като резерва.

Сега Кесие е свързван с преминаване във Висшата лига. Манчестър Юнайтед ще трябва да намери подобрения на играчи като Скот Мактоминей и Фред в края на сезона. 26-годишният халф на Барселона изглежда идеален за тях.

Що се отнася до Челси, лондончани може да загубят играчи като Матео Ковачич, Рубен Лофтъс-Чийк, Конър Галахър и Н’Голо Канте в края на сезона. Греъм Потър трябва да намери подходящи алтернативи, а Кесие би била страхотна придобивка за Челси.

Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте следи полузащитника от времето му в Италия като играч на Милан. Тотнъм трябва да добави повече дълбочина в халфовата линия и Кесие би бил добър вариант за тях.