Пол Погба се събира с Кристиано Роналдо в Ал Насър
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Французинът вече си търси нов отбор, след като договрът му с Ювентус ще бъде прекратен

Бъдещето на Пол Погба с Ювентус изглежда несигурно, въпреки че забраната му за допинг наскоро беше намалена, което му позволява да се завърне към тренировки през януари и евентуално да играе през март. Въпреки това положително развитие, “бианконерите” са решени да се разделят с френския полузащитник. Погба страдаше от чести контузии и дисциплинарни проблеми, откакто се завърна в клуба през 2022 г., което сериозно ограничи приноса му на терена.

Мениджърът Тиаго Мота създаде отбор, който не разчита на Погба, което подсказва, че Ювентус не вижда бъдеще за него в състава си. Клубът продължава да търси възможности за прекратяване на договора му, за да се освободи от разочарованията, свързани с неговите отсъствия и несигурна форма.

Няколко отбора, включително Олимпик Марсилия и ЛА Галакси, първоначално изразиха интерес към Погба, но според последни данни от TuttoJuve, Ал Насър от Саудитска Арабия се очертава като вероятна дестинация за полузащитника. Там той би могъл да се присъедини отново към Кристиано Роналдо и да потърси ново начало далеч от интензивността на европейските топ лиги.

Ювентус е твърдо решен да се раздели с Погба, а самият играч може да види в това възможност за промяна и ново начало, като се присъедини към по-спокойна футболна среда, където да възстанови своята форма и увереност.