Преминаването на Зиеш в Саудитска Арабия пред грандиозен провал
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Мароканският играч не е успял да премине успешно през медицинските прегледи.

Считаното за сигурно преминаване на офанзивния футболист на Челси Хаким Зиеш в Ал Насър от Саудитска Арабия е пред грандиозен провал.

Причината за това е, че мароканският национал не е успял да премине задължителните медицинските тестове.

Изследванията установили проблем на фланговия нападател в коляното, заради който отборът на Кристиано Роналдо по всяка вероятност ще се откаже да вземе играча.

Това ще обърка плановете на “сините” от Лондон, които трябваше да осъществят няколко продажби до края на този месец, за да балансират счетоводството си и да влязат в рамките на финансовия феърплей.

На “Стамфорд Бридж” очакваха да приберат 17 милиона паунда за услугите на Зиеш.

Както е известно, Челси вече трансферира редица свои футболисти в Саудитска Арабия, сред които бяха Нголо Канте, Калиду Кулибали и Едуар Менди.

Матео Ковачич пък бе продаден на Манчестър Сити, а Кай Хавертц бе закупен от Арсенал. Във вчерашния ден “сините” постигнаха договорка и с Манчестър Юнайтед за Мейсън Маунт.

Любопитно е, че Хаким Зиеш бе много близо до изхода от Челси и през януари, когато бе на крачка от преминаване под наем в Пари Сен Жермен, но и тогава в последния момент сделката се провали, защото документите на мароканеца не бяха готови навреме за финализиране на трансфера.