ПСЖ и Марсилия поделиха по точка след драма и отменени голове
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Парижани приключиха мача с 10 души след червен картон на Хакими

Олимпик Марсилия и ПСЖ завършиха наравно 0:0 в дербито от Лига 1, изиграно тази вечер. Сблъсъкът беше белязан от куп драма на и покрай терена, като привържениците на домакините се опитваха всячески да направят гостуването на “принцовете” неприятно.

След четвърт час игра ПСЖ организира добра атака, завършила с много неточен удар на Неймар, но за негов късмет Луан Переш засече топката и я прати в собствената си врата. След преглед с ВАР обаче ситуацията бе преразгледана и голът бе отменен заради засада.

Пет минути по-късно Марсилия отбеляза гол, който също бе отменен, тъй като авторът му Аркадиуш Милик се оказа в засада. В 57-ата минута Ашраф Хакими влезе изключително грубо в краката на свой противник и ВАР показа, че той трябва да бъде изгонен.
ПСЖ и Марсилия поделиха по точка след драма и отменени голове 1
Олимпик Марсилия се възползва от численото си предимство и пое инициативата в мача като в 66-та минута Валентин Ронже засече центриране на Пайе около точката на дузпата, но не успя да насочи топката добре.

Така двата отбора взеха по една точка и ПСЖ събра 28 пункта на върха във временното класиране, докато Марсилия се изкачи една позиция по-нагоре и вече е четвърти с 18 точки.