Реал Мадрид пробва да вземе Александър-Арнолд още януари?
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Белия балет" спешно търси нов десен бек и може да изкуши Ливърпул през зимата

Реал Мадрид може да ускори трансфера на Трент Александър-Арнолд от Ливърпул след сериозната контузия на Даниел Карвахал, съобщава “Спорт”. Карвахал е скъсал кръстни връзки на дясното коляно и няма да играе до края на сезона, което създава сериозни проблеми в отбраната на мадридския тим.

В момента единствената опция за десен бек в Реал е ветеранът Лукас Васкес, което поставя отбора в затруднено положение. В същото време, централната защита също страда от липса на дълбочина, като треньорът Карло Анчелоти често се принуждава да използва полузащитника Орелиен Чуамени като централен защитник.

Реал Мадрид проявява интерес към Александър-Арнолд от известно време, като първоначалният план беше да го привлече през лятото на 2025 г., когато договорът му с Ливърпул изтича. Въпреки това, поради спешната нужда от подсилване на отбраната, клубът може да се опита да осъществи трансфера още през зимния трансферен прозорец.

Александър-Арнолд все още не е постигнал споразумение с Ливърпул за нов договор, което увеличава вероятността той да напусне “Анфийлд” по-рано от очакваното.