Рой Кийн: “Това е само началото, запомнете думите ми!”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Екс-ирландският национал споделя мнението на феновете, че собствениците се интересуват единствено от правенето на пари

Една от водещите фигури на Манчестър Юнайтед – Рой Кийн, заяви, че собствениците на Червените дяволи трябва да бъдат сигурни, че гневът на феновете съвсем не е приключил.

Вчера хиляди възмутени привърженици на тима окупираха “Олд Трафорд” в знак на протест срещу семейство Глейзър. Повече от 200 от тях нахлуха на терена часове преди началния сигнал на очакваното с голям интерес дерби Манчестър Юнайтед – Ливърпул, като в последствие мачът бе отложен от съображения за сигурност.

Кийн беше категоричен, че подкрепя феновете, допълвайки че очаква те да продължат своята борба срещу Глейзър.

“Феновете постъпиха така, защото обичат клуба,” заяви бившият капитан на Червените дяволи Кийн пред Sky Sports. “Глейзър имат друго отношение към него, както показа историята със Суперлигата. Мисля, че това назряваше няколко години. Имам предвид това разочарование.”

“Феновете излязоха и казаха, че това трябва да приключи. Диалогът между тях и собствениците отдавна е нарушен. Този клуб не се управлява достатъчно добре. Феновете чувстват, че собствениците се интересуват единствено от заработване на пари.

“Днес те направиха гръмко изявление с действията си, довели до отмяната на мача. Понякога ти е нужна някаква постъпка, за да те забележат и сега целият свята обръща внимание на случилото се. Надявам се, че собствениците ще си кажат: “Тези фенове са адски сериозни”.

“Защото това е само началото, запомнете думите ми. Това е началото от страна на феновете и планът им е да заставят собствениците да се предадат и да продадат клуба.”