Роналдо: Левски има страстна публика, щастлив съм от трансфера
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Много съм мотивиран и очаквам с нетърпение да направя своя дебют", заяви Роналдо

Новата бразилска перла в състава на Левски – Роналдо, очаква с нетърпение дебюта си за “сините”. Той сподели, че е много щастлив и мотивиран като отебялза, че “сините” имат страстна публика.

“Много съм щастлив от тази първа възможност на играя в Европа. Клубът има забележителна база. Това е най-големият отбор в столицата и актуален носител на Купата на България. Публиката му е страстна. Много съм мотивиран и очаквам с нетърпение да направя своя дебют”, заяри футболистът за бразилския сайт criativaonline.com.br.

Изданието отчита, че отборът на Баия е позволил на играча да разтрогне договора си с уговорката, че ще запази 20% от правата му при следващ трансфер.

“Много сме благодарни на Баия за възможността, дадена на Роналдо. За щастие, постигнахме взаимно съгласие за разтрогване на контракта му. Баия ще получи 20% от сумата при бъдеща продажба. Това беше добра сделка и за двете страни. Левски ще играе в квалификациите за Лигата на Конференциите срещу гръцкия ПАОК. Това е страхотна възможност за футболиста и сме уверени в неговия потенциал”, заяви Фабио Менезеш, който е агент на футболиста.