Само на 14.02 – подаръци за всички активни клиенти на WINBET
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Датата 14-ти февруари е специална и носи усещане за изненади, а WINBET знае това и ще зарадва своите клиенти

Месец февруари също предлага атрактивни промоции в игралния оператор WINBET. Всички активни клиенти на онлайн казиното, които са направили поне един депозит в периода от 01.02. до 13.02.2024 г. до 23:59 ч., ще имат възможност да направят избор между два символа с подарък изненада на 14.02 – Вино или Любов.

WINBET онлайн не поставя ограничения за методите на депозиране, които залагащите са избрали. Пълните правила и условия на получения подарък на клиента след избор на един от двата празнични символа ще бъдат видими в секция „Моите оферти“ -> „Важат правила и условия“ на конкретната оферта.

От WINBET отбелязват, че играчите, направили успешен депозит и съответно направили залози с реални средства, ще имат също така възможност да врътнат колелото от Winbet Бонус Парк, да трупат точки за закупуване на допълнителни функционалности в Winbet Plus. Остава и възможността за избор на един от 4-ри символа с персонални бонус оферти.

Промоциите в WINBET не спират и ви очакват страхотни оферти през февруари, а за активните клиенти бонусите са още повече. Все пак при играта си в хазартния оператор не забравяйте, че залозите са само забавление, тъй като носят риск от хазартна зависимост. Повече информация относно рисковете и отговорния хазарт ще откриете на nra.bg и winbet.bg.