Саша Симонович продължава да се лекува в домашни условия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бела ще гостува на Ботев (Ихтиман) предвождан от помощник-треньора Ивайло Хаджигаев

Старши треньорът на мечтаещия за завръщане във Втора лига Беласица – Саша Симонович, ще продължи да се възстановява в домашни условия в столицата и ще пропусне двата мача на петричани през тази седмица.

Днес третият в класирането на Югозападната Трета лига Бела гостува на деветия Ботев (Ихтиман), а в събота е домакин на 11-ия Пирин (Разлог).

Бившият халф на Левски и Славия Симонович е убеден, че липсата му няма да се отрази пагубно на отбора, тъй като той контактува ежедневно с играчите и своя асистент Ивайло Хаджигаев.

“Всеки ден съм в контакт с отбора, подобрявам се,  но продължавам да се лекувам и по тази причина ще остана вкъщи и тази седмица,” коментира Симонович пред struma.bg.

“За жалост времето навън е лошо, а имам нужда от разходка на чист въздух. Дано най-сетне прекъснем лошата серия при визитите.”

Бела излиза днес и без някои от ключовите си играчи в халфовата линия, тъй като наказания изтърпяват капитанът Марти Таушанов, Димитър Стоев и Александър Смилков.

Именно отсъствието на трито налага включването на Айвън Ангелов и младока Иван Марчев, който направи силен мач срещу Левски /Чепинци/ и дори реализира гол.

През есента Бела победи тима от Ихтиман с 2:0, като попаденията бяха дело на отсъстващите Таушанов и Стоев.

Арбитър на днешния дуел с Ботев ще бъде Васимир Ел-Хатиб, а негови помощници ще са Стоян Стоянов и Марио Данаилов. За четвърти съдия е назначен Мартин Стефанов.