Съставът на Лудогорец за старта на участието в Шампионска лига
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Ивайло Петев направи своя избор за двубоите с Балкани от първия предварителен кръг

През следващата седмица Лудогорец започва участието си в първия квалификационен кръг на Шампионска лига, като съперник на българския първенец е косовския Балкани. Треньорът на тима Ивайло Петев направи избор за състава за първите мачове от турнира, след като вече са ясни картотекираните играчи.

Новото попълнение Сон, който дойде от Леванте, е аут. Извън групата са завърналите се от наеми Педро Енрике и Дориан Ротариу. Трайно контузените Антон Недялков, Рик Джонатан, и Диниш Алмейда също са извън състава на Лудогорец.

Трябва да се отбележи, че двама от картотекираните играчи в състава на “орлите” пропускат първия мач в Косово. Това за централният защитник Оливие Вердон и Якуб Пьотровски. За да им изтече наказанието те трябва да получат картотека, а и най-вероятно Ивайло Петев ще ги използва в реванша.

Ето и съставът на българския шампион:

ВРАТАРИ: Серджио Падт, н Слуга

ЗАЩИТНИЦИ: Пипа, Георги Терзиев, Аслак Фон Витри, Франко Русо, Оливие Вердон, Игор Пластун, Марсел Хайстер, Димитър Илиев

ПОЛУЗАЩИТНИЦИ: Якуб Пьотровски, Клод Гонзалвеш, Мануел Шоу, Нареси, Домини Янков, Иван Йорданов, Тодор Неделев, Цветослав Петров, Густаво

НАПАДАТЕЛИ: , Кирил Десподов, Раи Нашименто, Бърнард Текпетей, Кайо Видал, Спас Делев