Sesame bg: Ман Юнайтед няма шанс в дербито с Ливърпул
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Мърсисайдци" са се устремили към титла, докато "червените дяволи" трябва да запазят теоретични шансове за топ 4

Тази вечер Ливърпул се изправя пред поредно тежко изпитание по пътя към титлата. “Мърсисайдци” посрещат големия си съперник Манчестър Юнайтед на “Анфийлд” в отложено дерби от 30-ия кръг на Висшата лига, което започва точно в 22:00ч.

Тимът на Юрген Клоп изостава само на точка от Манчестър Сити и всяка грешка до края на сезона може да бъде фатална, тъй като бБитката с “гражданите” се очертава да е безмилостна. Манчестър Юнайтед спечели двубоя си през уикенда, който бе срещу последния в класирането Норич, а Кристиано Роналдо записа 60-и хеттрик в славната си кариера.

В същото време Ливърпул победи Сити на полуфинал за Купата с 3:2.

Играчите на Юнайтед едва ли искат да се сещат за последния си двубой с Ливърпул. През октомври мърсисайдци ги разпиляха на „Олд Трафорд“. Още през първото полувреме гостите имаха преднина от четири гола, а през втората част се смилиха над опонента си и добавиха само още един, за да оформи крайното 0:5.

Според Sesame.bg, шансовете на Юнайтед за победа не са никак големи, тъй като получават коефициент от 7.00. Ливърпул пък е със ставка от 1.40 за краен успех, а равният е оценен на 5.00. Опцията Гол/Гол е 2.05, което заслужава внимание.