Сигурно е: Георги Миланов отново ще играе за Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Сините" ще направят трансферен удар

Опитният полузащитник Георги Миланов ще подсили отбора на Левски, съобщава „Мач Телеграф“. Новият наставник на „сините“ Николай Костов каза в прав текст, че бившият футболист на ЦСКА Москва ще реши проблемите в средата на терена.

Костов призна след успеха с 2:1 над Етър в контрола, че ще се преговаря с футболиста. Според информациите на „Мач Телеграф“ всичко между „сините“ и Георги Миланов вече е уточнено и той ще се завърне на “Герена”. футболистът игра в тима през 2021 г., като получаваше сериозно възнаграждение от 15 000 евро на месец. Сега Миланов ще облече екипа на Левски най-вероятно срещу по-ниска заплата.

Жоро Миланов бе на трибуните в последните мачове на Левски в изминалото първенство, а и в летните контроли с новия треньор. Той с радост отново би носил фланелката на 26-кратните шампиони на България.

Последният тим на Миланов – Ал Дафра от ОАЕ, изпадна в по-долното ниво на футбола в страната, като бившият национал реши да не продължава кариерата си там. Той е дал съгласие да се обвърже с Левски с далеч по-ниска заплата от възнаграждението си преди трансфера в клуба от ОАЕ, като вече всички детайли около новия му договор с родния гранд са уточнени.