Сираков: Не поставихме никакви условия на Славиша, той е човекът
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Ще съберем играчите в петък, за да видим кой е оживял", заяви босът на "сините"

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков представи новият треньор на „сините“ – Славиша Стоянович. Сираков заяви, че словенският специалист може да разчита изцяло на клуба, както и че няма никакви поставени условия към него. Легендата на Левски добави, че Стоянович е правилният за треньор на отбора.

„Изключително съм щастлив да представя Славиша. Искам да кажа, че през миналата седмица за пет минути се разбрахме. В нито един момент той не постави никакви условия. Неслучайно в Сърбия написаха, че след като се хваща с Левски в този момент, е мазохист. Истината е, че Славиша държи и обича Левски. Явно се е заразил преди две години от синята идея и смята, че има недовършена работа в клуба. Лошото е, че попада в изключително труден момент, с много болни играчи от коронавирус. За да няма спекулации относно договора му, той е назначен като спортен директор и треньор. За момента ще съвместява двете длъжности. Приветствам го и може да разчита на мен“, заяви Сираков при представянето на словенския специалист.

„И казусът с Петър Хубчев е една от причините Стоянович да е назначен по този начин. Но не трябва да се хвърля вината върху него, а такива са изискванията на БФС. Докато не приключим отношенията си с Петьо, не можем да направим. Надявам се до няколко дни да подпишем нов спонсорски договор и да приключим нещата с Хубчев“, добави още той.

„Ще съберем играчите в петък, за да видим кой е оживял. Но до този ден няма да се тренира. Загубих бройката, но са 13 футболистите, които са заразени. Имам впечатления още преди две години как играеше отбора при него. Говорих с много хора в България и Европа, учудващо нямаше нито едно отрицателно мнение за Славиша. Явно заразява хората и им въздейства положително. Левски намери правилния треньор. Никакви условия не са поставяни пред него. Трябва да изграждане на отбор през следващата година. Да избегнем грешките в селекцията и когато взимаме играчи, да сме убедени в техните качества“, заяви Сираков.