Сираков отговори на критиките след благодарственото писмо
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Левски е най-голямата партия в България", заяви той

Мажоритарният собственик на Левски, Наско Сираков, сподели в новия подкаст на “сините” своята благодарност към бившия премиер Бойко Борисов и работата на клуба с различни институции. Сираков изтъкна значението на думата “благодаря”, подчертавайки, че в България тя се използва рядко, въпреки че е изключително ценна.

“Майка ми и баща ми, лека им пръст, са ме научили да казвам думичката ‘Благодаря’. Тази дума в България е малко позабравена и хората много рядко я употребяват. Тя е изключително ценна дума. Клубът благодари на господин Борисов за нещо, което той свърши за 48 часа, а 4 месеца чакахме област София да прехвърли стадиона на общината. Плюс това Бойко Борисов не ми е свършил на мен някаква услуга лична, за да му благодаря. Той свърши изключително важно нещо в историята на Левски за 48 часа в три институции,” сподели Сираков.

Той допълни, че Левски има отлични отношения с кмета на София, общинския съвет, общината и Министерството на спорта. Сираков подчерта, че работата с всички институции е от ключово значение за клуба и че няма място за негативизъм, когато се изказват благодарности за помощта, която Левски получава от тях.

“Ще се наложи сигурно да благодаря на много институции. Ако вземем да се сърдим и да хейтим за това, че Левски е благодарил за нещо, което институциите са свършили, за мен не е окей,” добави Сираков.

Той също така коментира политическите аспекти около Левски, отбелязвайки, че клубът избягва политизация, но подчерта, че с толкова много привърженици, Левски може да се разглежда като най-голямата “политическа партия” в България. “Всички трябва да работят добре с нас и те го правят,” заключи Сираков.