Ситуацията около Матаяс де Лихт и Манчестър Юнайтед
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Преговорите между Юнайтед и Байерн Мюнхен продължават

Манчестър Юнайтед продължава да бъде силно свързван с Матаяс де Лихт, но всички оферти на английския клуб за централния защитник на Байерн Мюнхен бяха отхвърлени.

,,Червените дяволи” завършиха сделката за Лени Йоро миналата седмица, като 18-годишният играч пристигна от Лил, но се смята, че екипът на Ерик тен Хаг има желание да доведе още един централен защитник на ,,Олд Трафорд” това лято. Смята се, че Де Лихт е главната цел за Манчестър Юнайтед, като холандският национал е играл под ръководството на сегашния мениджър на ,,червените дяволи” – Ерик Тен Хаг в Аякс.

Въпреки това, според германския журналист Флориан Плетенберг, офертите на английския клуб за 24-годишния играч досега не отговарят на исканията на Байерн Мюнхен. Плетенберг, чрез социалната мрежа X, твърди, че 20-кратните шампиони на Англия „предлагат значително по-малко от 40 милиона евро (33,6 милиона паунда)“.

Твърди се, че Ман Юнайтед трябва да плати 50 милиона евро (42 милиона британски лири) плюс бонуси, ако искат да подпишат с юношата на Аякс, а Байерн не желае да преговаря за по-малко.

Напускането на Рафаел Варан със свободен трансфер означаваше, че Манчестър Юнайтед щеше да купи само един централен защитник това лято, но Виктор Линдельоф също е свързан с напускане на ,,Олд Трафорд”, така че ще имат нужда от поне още един входящ трансфер.